Gebouw beveiliging

Tijdelijke beveiliging

Gebouw beveiliging Lees verder
Tijdelijke beveiliging Lees verder

C-guard legt zich toe op de integratie van efficiënte beveiligingstechnieken zoals branddetectie, inbraakpreventie, camerabewaking en toegangscontrole. Door de combinatie van zorgvuldige installatie-ervaring, IT-competenties en beveiligingsexpertise leveren wij toepassingen op maat in verschillende hoogtechnologische businessomgevingen.

Branddetectie

De veiligheid van uzelf, collega’s en bezoekers garanderen. Voorkomen dat al uw kostbare bezittingen verloren gaan. Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van cruciaal belang. Een goed functionerende branddetectie zal u tijdig waarschuwen wanneer er brand uitbreekt.

Inbraakdetectie

30 inbraken bij bedrijven, en dit iedere dag. De criminaliteitscijfers 2020 van de Federale Politie liegen er niet om. Helaas worden er nog steeds zéér veel bedrijven slachtoffer. De financiële, en zeker ook de emotionele impact is niet te onderschatten. Geef potentiële inbrekers geen vrij spel.

Toegangscontrole

Wie geef ik waar toegang, en wanneer. Daar draait het om bij toegangscontrole. Geen ingewikkeld sleutelplan, maar eenvoudig beheer van uw installatie. Bovendien registreer ik perfect welke deur door wie geopend is. De eerste stap in beveiliging … laat de deur niet zomaar onbeheerd open staan.

Camerabewaking

Geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op het scherm zien wat er gebeurt, in en rondom het bedrijf. Zo kan u gepast inspelen op inbraak, diefstal of vandalisme. Onze beveiligingscamera’s sturen hun beelden rechtstreeks naar uw laptop, tablet of smartphone, waar u ook bent. Wij helpen u graag mee een oogje in het zeil te houden, ook wanneer u er zelf niet bent.

Focus op kwaliteit

Een goede installatie wordt opgebouwd uit degelijke componenten. C-guard is dan ook gespecialiseerd in tal van hoog aangeschreven merken:

Neem contact met ons op 

Camera

Ontdek wat C-guard voor u kan betekenen

  • Heeft u een vraag over beveiliging?
  • Wenst u een offerte voor een nieuwe beveiligingsoplossing, of een aanpassing aan uw bestaande installatie?
  • Is uw installatie toe aan het jaarlijkse preventieve nazicht?

Contacteer ons

Een carrière bij C-guard?

Een carrière bij C-guard?