WERF

Bouwwerven

Helaas moeten we vaststellen dat bouwwerven steeds meer onderhevig zijn aan vandalisme en diefstal. C-guard beveiligt graag uw werf of tijdelijke infrastructuur.

Wij bieden een breed gamma aan mobiele toepassingen die de veiligheid op uw werf of van uw tijdelijke infrastructuur garanderen. Denk hierbij onder andere aan: 

  • alarmsystemen op werfketen, machines,…
  • perimeterdetectie rondom het terrein
  • toegangscontrole, bijvoorbeeld door middel van mobiele slagbomen
  • Checkinatwork
  • camerabewaking, al dan niet met bouwhelm-/mondmaskerdetectie

Onze tijdelijke oplossingen zijn bovendien multi-inzetbaar. Ze garanderen namelijk niet alleen de veiligheid op uw werf of van uw tijdelijke infrastructuur, ze zijn ook perfect geschikt voor commerciële doeleinden zoals promotiefilms of bedrijfsreportages. Zo zijn onze camera's bijvoorbeeld zo ontworpen dat ze ook gebruikt kunnen worden voor het maken van timelapse-video's en livestreams. 

Onze oplossingen

Mobiele cameramast

Mobiele cameramasten

Geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op het scherm zien wat er gebeurt, op en rondom de werf. Zo kan u gepast inspelen op inbraak, diefstal of vandalisme. Onze beveiligingscamera’s sturen hun beelden rechtstreeks naar uw laptop, tablet of smartphone, waar u ook bent. Wij helpen u graag mee een oogje in het zeil te houden, ook wanneer u er zelf niet bent.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

Mobiele Slagboom

Mobiele slagbomen

Behoudt u graag de controle over wie er uw terrein op of af komt gereden? Of het nu gaat over een werf, of een tijdelijke oplossing op uw bedrijfsterrein. Wij hebben steeds een pasklare oplossing.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

 

Bouwhelm

Bouwhelmdetectie

Camera’s worden steeds intelligenter. Zo kunnen we tegenwoordig detectie uitvoeren op het al dan niet dragen van bouwhelmen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Je ontdekt er alles over in deze demo video.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

 

Construction workers

Check-In-At-Work

Aannemers van grote werven moeten ervoor zorgen dat alle personen die op de werf werken geregistreerd zijn bij de RSZ (Rijksdienst voor Sociale Zekerheid). Dit gebeurt via de dienst Checkinatwork. Hiervoor plaatsen wij een badgelezer op de werf waarop de medewerkers zich kunnen registeren. De registratie wordt doorgestuurd naar onze datacenter omgeving, en van daaruit naar de RSZ checkinatwork web-service.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

Drone_2

Luchtfotografie

Onze partner Flywel is gespecialiseerd in het maken van video's en foto's met behulp van drones. Zo kan u een volledige site of werf eenvoudig in kaart brengen, zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen. Dit helpt u niet alleen om technische inspecties uit te voeren en zo bepaalde gevaren in kaart te brengen, u kan deze beelden eveneens gebruiken voor het maken van een promotiefilm of andere commerciële doeleinden. 

Meer over luchtfotografie

CAMERA

Livestream

Dankzij een handige tool kan u de beelden die we vastleggen met onze mobiele camera's live vanop afstand bekijken. Ideaal dus om uw collega's of partners mee te laten kijken naar het project waar ze mee aan werken. 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

TIMELAPSE

Timelapse

Onze mobiele camera's garanderen niet alleen de veiligheid op uw werf of tijdelijke site, ze zijn ook perfect geschikt voor het maken van een timelapse. Zo kunnen we volledige projecten eenvoudig aanschouwelijk maken in een film van enkele minuten. 

Meer over Timelapse

 

PROJECT

Uitgebreid project?

Alle oplossingen voor werfbeveiliging kan u bij ons huren voor een vaste maandelijkse vergoeding. U hoeft meestal enkel te zorgen voor een 230VAC voedingsaansluiting. Bovendien zijn onze oplossingen voorzien van batterij back-up en kunnen met andere woorden kleine spanningsonderbrekingen probleemloos opgevangen worden.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer