INBRAAK_EDIT

Inbraakdetectie

Een inbraakdetectiesysteem zorgt ervoor dat we inbrekers kunnen betrappen en eventueel aanhouden. Daarnaast heeft een alarmsysteem ook een preventieve functie. Potentiële inbrekers worden immers afgeschrikt als ze de aanwezigheid van een degelijke inbraakbeveiliging opmerken.

Hoe gaan we te werk?

Er zijn heel wat verschillende methodes voor het detecteren van een inbraak. Welke methode waar toegepast moet worden bepalen we aan de hand van een grondige studie van het te beveiligen goed. Naast een goed concept is het uiteraard belangrijk om kwalitatieve, gekeurde componenten te gebruiken. C-guard maakt alleen gebruik van INCERT (INtrusion CERTification) gekeurde materialen. Onze doorgedreven expertise maakt dat we op elk vraagstuk een gepast antwoord kunnen bieden.

Onze oplossingen

Perimterische detectie

Perimetrische detectie

Hierbij beveiligen we de buitenste schil van het pand. We gaan onze aandacht richten op het beveiligen van ramen, deuren, koepels, enz … Dit kan bijvoorbeeld door openingsdetectie op ramen en deuren en/of glasbreukdetectie voor vensters.

Voordelen

  • zeer snelle detectie
  • je kan vrij rondlopen binnen het beveiligde goed

Nadelen

  • het aantal componenten kan flink oplopen wanneer er veel ramen en deuren zijn
Motion

Volumetrische detectie

Hieronder begrijpen we het beveiligen van een ruimte door middel van bewegingsdetectie.

Voordelen

  • beperkt aantal componenten nodig voor het beveiliging van een grote ruimte

Nadelen

  • je kan niet vrij rondlopen bij een gewapend alarmsysteem
Terrein

Terreinbeveiliging

Geavanceerde terreinbeveiligingssystemen, zoals hek-, bodem-, radar- of infrarooddetectie, zorgen ervoor dat ongenode gasten in een zeer vroeg stadium worden gedetecteerd. Preventieve terreinbeveiliging, zoals slagbomen en road barriers, reguleren de toegang tot uw terrein.

 

 

Kwalitatieve, INCERT gekeurde componenten

Een goede installatie wordt opgebouwd uit degelijke componenten.  Hiervoor werken wij o.a. samen met volgende fabrikanten:

Voor wie?

Fabriek

Productieruimtes

U wenst uw productieruimte te beveiligen tegen inbraakgevaar? C-guard heeft voor u de geschikte oplossing waarbij we het ruimteverlies beperken tot een minimum. U kan uw dagelijkse activiteiten zonder enig probleem op een veilige manier verderzetten.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

Kantoorgebouw

Kantoorgebouwen

Een veilig gevoel creëren op de werkvloer en uw personeel en materieel zo goed mogelijk beschermen. Dat is waar het bij het beveiligen van een kantoorgebouw om draait. C-guard gaat mee op zoek naar de beste oplossing die u beschermt tegen inbraakgevaar, met een focus op kwaliteit en prijs. 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

Magazijn

Opslagplaatsen

Diefstal vormt samen met vandalisme en brand de voornaamste dreiging voor uw materiaal en gebouw wanneer we denken aan loodsen of magazijngebouwen. Door een brede waaier aan technologieën te combineren zijn we in staat om de meest efficiënte oplossing te bieden voor dit probleem.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

Winkepand

Winkelpanden

Het beveiligen van een winkelpand vergt een andere aanpak dan elk ander type gebouw. Een combinatie van verschillende toepassingen staat garant dat uw klanten op een normale manier kunnen winkelen zonder in te boeten op veiligheid. 

 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

FAQ

Dit is natuurlijk afhankelijk van situatie tot situatie. Ervaring leert ons dat we in veel gevallen een combinatie maken van verschillende  technieken.

In de meeste nieuwbouw- of verbouwingsprojecten worden de kabels voor de beveiligingsinstallatie reeds in de bouwfase voorzien. Dit is dan ook de perfecte basis om aansluitend het pand te beveiligen. Heb je echter al een volledig afgewerkte winkel of bedrijfspand, dan kan je alsnog een goede beveiliging integreren.

Alle moderne alarmsystemen bieden de mogelijkheid om naast de bekabelde componenten ook gebruik te maken van draadloze apparatuur. We krijgen met andere woorden een 'hybride' configuratie. C-guard plaatst al meer dan 7 jaar draadloze installaties die even betrouwbaar functioneren dan hun bekabelde variant.