Camera construction site

Tijdelijke beveiliging

Naast onze permanente oplossingen bieden wij ook tal van tijdelijke beveiligingstoepassingen. Denk hierbij aan evenementen, bouwwerven of tijdelijke infrastructuur. Dankzij onze brede waaier aan toepassingen hebben wij steeds een oplossing volledig op uw maat.

Een oplossing voor elk type gevaar, volledig op maat van onze klanten.

Een tijdelijke beveiligingsoplossing moet niet alleen de veiligheid van uw tijdelijke infrastructuur, event of werf garanderen, ze moet ook eenvoudig en efficiënt zijn. Onze talloze mobiele oplossingen zijn dan ook zo ontworpen dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn en uw werknemers of bezoekers er geen last van ondervinden. Bovendien beschikken we over verschillende multifunctionele oplossingen die niet louter geschikt zijn om de veiligheid te verzekeren, maar u tevens kan gebruiken voor commerciële doeleinden. Dankzij onze brede waaier aan tijdelijke beveiligingstoepassingen hebben wij steeds een oplossing volledig op uw maat. 

Onze oplossingen

 

Toegangscontrole

Tijdelijke toegangscontrole nodig voor uw terrein, evenement of bouwwerf? Al dan niet met Checkinatwork integratie. Bij C-guard bent u aan het juiste adres. Bovendien is alles steeds vlot beheerbaar vanuit onze cloudomgeving.

Terreinbeveiliging

Ook tijdelijke opstellingen hebben nood aan een degelijke beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan perimeterdetectie door middel van thermische camera's. Zo bent u steeds op de hoogte wanneer er iemand uw terrein betreed. Geef dieven geen vrij spel en bescherm uw waardevolle bezittingen en werkmateriaal.

Camerabewaking

Met onze mobiele cameramasten zijn wij ertoe in staat om op korte termijn uw evenement/terrein in beeld te brengen. Remote bekijkt u, of de meldkamer, de beelden en houdt u zo een oogje in het zeil. Niet alleen camera's, maar ook een combinatie met bewegingsdetectie is uiteraard mogelijk. Helaas is er niet altijd een stabiele voedingsaansluiting beschikbaar op de gewenste locatie. Om hierop te anticiperen hebben wij een 'groene' oplossing, die 100% functioneert op zonne-energie.

Timelapse

Onze mobiele camera's zijn perfect geschikt voor het maken van timelapse-video's. De beelden zijn te bekijken op ons online-platform, waar u met enkele klikken eveneens uw eigen timelapse-video kan genereren. Bovendien beschikken wij ook over camera's 100% op zonne-energie die geschikt zijn voor het maken van timelapse-video's.

Livestream

24/7 camerabeelden die u eenvoudig live kan volgen. Op die manier kan u uw klanten of andere stakeholders mee laten genieten van de realisatie van hun project. 

Luchtfotografie

Onze bewakingscamera's zorgen voor perfecte beelden, mooie timelapse filmpjes en fantastische foto-opnames. Echter is het vaak aangewezen om uw realisatie/project ook een keertje op een andere manier te tonen. Ons zusterbedrijf Flywel is de perfecte partner voor de productie van uw bedrijfsfilm, promotiefilms, drone video & luchtfotografie. Daarnaast kan u ook bij hen terecht voor visuele en technische inspecties, luchtemissie monitoring,...

Voor wie?

HQ Cordeel

Werven

Helaas moeten we vaststellen dat bouwwerven steeds meer onderhevig zijn aan vandalisme en diefstal. C-guard beveiligt graag uw werf of tijdelijke infrastructuur.

Meer weten over onze beveiligingsoplossingen voor werven

 

 

Event

Evenementen

Hoe meer aanwezigen, hoe groter het risico op gevaar. Het correct beveiligen van een evenement is dan ook van levensbelang. Door beroep te doen op een professional hoeft u zich geen zorgen te maken over de talloze gevaren die gekoppeld zijn aan een evenement en kan u zich volledig focussen op de organisatie van het event zelf.

Meer weten over onze beveiligingsoplossingen voor evenementen