INTERCOM

Toegangscontrole

Wie geef ik waar toegang, en wanneer. Daar draait het om bij toegangscontrole. Geen ingewikkeld sleutelplan, maar eenvoudig beheer van uw installatie. Bovendien registreren we perfect welke deur door wie geopend is. De eerste stap in beveiliging… laat de deur niet zomaar onbeheerd open staan.

Hoe gaan we te werk?

Of het nu gaat over de toegang tot een magazijn, ICT room of een volledige perimeter, dankzij onze brede waaier aan toepassingen zijn we in staat om de toegang tot elk type gebouw of ruimte te beveiligen. We starten steeds met een grondige analyse van het beveiligde goed om op die manier een oplossing op maat aan te bieden. Naast een goed concept is het uiteraard belangrijk om kwalitatieve, gekeurde componenten te gebruiken, daarom werkt   
C-guard enkel met gekeurde materialen en topmerken
. Onze doorgedreven expertise maakt dat we op elk vraagstuk een gepast antwoord kunnen bieden.

Onze oplossingen

Online systeem

Een online toegangscontrolesysteem laat toe om vanuit een centrale locatie één of meerdere deuren per direct te openen/sluiten. Dit is nuttig wanneer u bijvoorbeeld bij evacuatie specifieke deuren wil ontgrendelen. Tevens beschikt iedere deur steeds over de meest actuele informatie betreffende toegangsrechten. In de meeste gevallen zullen de componenten bekabeld worden. We hebben echter ook oplossingen die draadloos functioneren met behulp van access points.

Offline systeem

Intelligente deurbeslagen zorgen ervoor dat we een high-end toegangscontrolesysteem kunnen bouwen zonder naar iedere deur bekabeling te moeten plaatsen. De informatie met betrekking tot het systeem zal zich immers verspreiden door middel van de badges/tags van de gebruikers.  

IP intercom

Videofonie maakt onomkeerbaar deel uit van een goede toegangscontrole. Ontvang uw bezoekers in stijl. De intercom oplossingen kunnen bovendien zowel stand-alone werken, als via een SIP oproep.

Check-In-At-Work

Aannemers moeten ervoor zorgen dat alle personen die op de werf werken geregistreerd zijn bij de RSZ (Rijksdienst voor Sociale Zekerheid). Dit gebeurt via de dienst Checkinatwork. Hiervoor plaatsen wij een badgelezer waarop de medewerkers zich kunnen registeren. De registratie wordt doorgestuurd naar onze datacenter omgeving en van daaruit naar de RSZ checkinatwork web-service.

Kwalitatieve componenten

Voor wie? 

Fabriek

Productieruimtes

Zelf bepalen wie toegang heeft tot uw productieruimte? C-guard heeft voor u de geschikte oplossing waarbij we het ruimteverlies beperken tot een minimum. U kan uw dagelijkse activiteiten zonder enig probleem op een veilige manier verderzetten.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

 

Kantoorgebouw

Kantoorgebouwen

Dankzij onze talloze toepassingen op het gebied van toegangscontrole bent u perfect in staat te beheren wie toegang heeft tot welke ruimte binnen uw kantoorgebouw en wanneer. Uiteraard zonder dat uw medewerkers, bezoekers of uzelf hier hinder van ondervinden. 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

 

Magazijn

Opslagplaatsen

Met behulp van de nieuwste technologiën op het gebied van toegangscontrole zijn we perfect in staat te bepalen wie toegang heeft tot uw opslagplaats en wanneer. Bovendien kunnen we dankzij ons breed gamma aan toepassingen garanderen dat uw medewerkers hun werk op normale wijze kunnen blijven uitoefenen. 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

Winkepand

Winkelpanden

Uw klanten mogen zich niet zomaar in elke ruimte van uw winkelpand begeven, denk bijvoorbeeld aan stockageruimtes of het privégedeelte. Uw personeel en uzelf moeten hun dagdagelijkse activiteiten echter op normale wijze kunnen verderzetten. Met behulp van verschillende toepassingen kunnen we perfect beheren wie toegang heeft tot welke ruimtes, zonder dat uw personeel, uzelf, of uw klanten hier hinder van ondervinden. 

 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer