matthew-henry-fpxoowbr6ls-unsplash

Over ons

C-guard is een vergunde onderneming voor alarm- en camerasystemen die zich toelegt op de integratie van efficiënte beveiligingstechnieken.

We gaan geen uitdaging uit de weg. Vandaag beveiligen we een winkel, morgen zijn we actief op een industriële site of bouwwerf. Steeds trachten we hierbij onze meerwaarde, het meedenken met de opdrachtgever, te verwerken in ieder project.

Naast functionaliteit en gebruiksgemak zoeken wij mee naar de meest ideale oplossing voor ieders beschikbare budget. Ook de onderhoudskosten tijdens exploitatie verliezen we daarbij niet uit het oog.

C-guard maakt deel uit van Cordeel Group.

Missie & visie

Onze missie is om het leven en bezit van mensen te beschermen door middel van geavanceerde en betrouwbare beveiligingsoplossingen voor gebouwen en terreinen. Wij streven ernaar om vertrouwen en veiligheid te creëren door het bieden van innovatieve technologieën en excellente klantenservice.

Wij geloven in een toekomst waarin iedereen zich veilig en beschermd voelt in hun eigen gebouwen en omgeving. Daarom streven wij ernaar om nauw samen te werken met onze klanten en partners om hen te voorzien van de best mogelijke veiligheidsoplossingen.

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit

Sinds kort gaat Syn Security door het leven als C-guard. Onze naam mag dan wel gewijzigd zijn, wij staan nog steeds garant voor dezelfde onberispelijke kwaliteit.