Camera

Gebouwenbeveiliging

C-guard is de all-in partner voor het beveiligen van elk type gebouw. Gaande van kantoorgebouwen en opslagplaatsen tot productieruimtes en winkelpanden, onze experts hebben voor alles een oplossing die de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw goederen garandeert.

Een oplossing voor elk type gevaar, volledig op maat van onze klanten.

Onze  expertise stelt ons in staat om alle soorten gebouwen te beveiligen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en verzekeren op die manier de veiligheid van zowel personen als materiaal. Een brede waaier aan toepassingen biedt ons de mogelijkheid een oplossing te voorzien voor elk type gevaar, volledig op maat van onze klanten. 

Onze oplossingen

Branddetectie

De veiligheid van uzelf, collega’s en bezoekers garanderen. Voorkomen dat al uw kostbare bezittingen verloren gaan. Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van cruciaal belang. Een goed functionerende branddetectie zal u tijdig waarschuwen wanneer er brand uitbreekt.

Inbraakdetectie

30 inbraken bij bedrijven, en dit iedere dag. De criminaliteitscijfers 2020 van de Federale Politie liegen er niet om. Helaas worden er nog steeds zéér veel bedrijven slachtoffer. De financiële, en zeker ook de emotionele impact is niet te onderschatten. Geef potentiële inbrekers geen vrij spel.

Toegangscontrole

Wie geef ik waar toegang, en wanneer. Daar draait het om bij toegangscontrole. Geen ingewikkeld sleutelplan, maar eenvoudig beheer van uw installatie. Bovendien registreer ik perfect welke deur door wie geopend is. De eerste stap in beveiliging … laat de deur niet zomaar onbeheerd open staan.

Camerabewaking

Geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op het scherm zien wat er gebeurt, in en rondom het bedrijf. Zo kan u gepast inspelen op inbraak, diefstal of vandalisme. Onze beveiligingscamera’s sturen hun beelden rechtstreeks naar uw laptop, tablet of smartphone, waar u ook bent. Wij helpen u graag mee een oogje in het zeil te houden, ook wanneer u er zelf niet bent.

Voor wie?

Fabriek

Productieruimtes

U wenst uw productieruimte te beveiligen tegen brand, inbraak of een ander type gevaar? C-guard heeft voor u de geschikte oplossing waarbij we het ruimteverlies beperken tot een minimum. U kan uw dagelijkse activiteiten zonder enig probleem op een veilige manier verderzetten.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

Kantoorgebouw

Kantoorgebouwen

Een veilig gevoel creëren op de werkvloer en uw personeel en materieel zo goed mogelijk beschermen. Dat is waar het bij het beveiligen van een kantoorgebouw om draait. C-guard gaat mee op zoek naar de beste oplossing die u beschermt tegen elke vorm van gevaar, met een focus op kwaliteit en prijs. 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

Magazijn

Opslagplaatsen

Vandalisme, diefstal en brandgevaar vormen de voornaamste dreiging voor uw materiaal en gebouw wanneer we denken aan loodsen of magazijngebouwen. Door een brede waaier aan technologieën te combineren zijn we in staat om de meest efficiënte oplossing te bieden voor dit probleem.

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer

 

Winkepand

Winkelpanden

Het beveiligen van een winkelpand vergt een andere aanpak dan elk ander type gebouw. Een combinatie van verschillende toepassingen garandeert dat uw klanten op een normale manier kunnen winkelen zonder in te boeten op veiligheid. 

Ik ben geïnteresseerd, vertel me meer