TIMELAPSE_HEADER

Timelapse

Timelapse is een filmtechniek waarbij er minder beelden per tijdseenheid worden opgenomen dan de framerate waarmee ze later worden afgespeeld. Hierdoor kunnen we de weken- of maandenlange opbouw van een project op een zeer duidelijke manier aanschouwelijk maken in een film van enkele minuten.

FAQ

Meestal verwerken we de timelapse film tot een sterke marketingtool, waarbij u op een efficiënte, visuele manier uw verhaal vertelt aan uw klanten, business partners,…

Na een eerste analyse ter plaatse gaan wij op zoek naar de meest gunstige positie voor het capteren van de beelden. Tenslotte is iedere situatie uniek. Op deze locatie plaatsen wij dan een hoogwaardige camera, die ook in minder gunstige omstandigheden kwalitatieve beelden kan maken.

Naast de creatie van de timelapse film krijgt u van ons steeds de mogelijkheid om live beelden van de camera te raadplegen op uw desktop, smartphone of tablet. Zo behoud u 24/7 een overzicht op de vorderingen van de werken, zonder dat er ter plaatse gegaan moet worden.

De volledige timelapse oplossing kan u bij ons huren voor een vaste maandelijke vergoeding. Bovendien is onze timelapse oplossing voorzien van batterij backup en kunnen kleine spanningsonderbrekingen probleemloos opgevangen worden.

Een project in de kijker zetten? 

Contacteer ons